The Sims 4 Forældre Game Pack!

  1. Så er det tid til et lille familiemøde. Vi skal lige snakke lidt om tingene her i husholdningen. Hvorfor? Jo, det er fordi, at vi glæder os vildt meget til at præsentere The Sims™ 4 Forældre Game Pack*, som udkommer over hele verden til pc og Mac via Origin™ d. 30. maj 2017 .
  2. The Sims 4 Föräldraliv Game Pack!Det är dags för ett familjemöte. Vi har en del stora saker att diskutera som rör hushållet. Varför då? Jo, för att idag är vi stolta över att kunna visa upp The Sims™ 4 Föräldraliv Game Pack*, som släpps över hela världen till PC och Mac via Origin™ den 30 maj 2017.
  3. The Sims 4 Foreldre og barn. Samle familien! Vi har store ting å fortelle om husstanden din. Hva da, sier du? I dag kunngjør vi spillpakken The Sims™ 4 Foreldre og barn*, som lanseres over hele verden til PC og Mac via Origin™ 30. mai 2017 .
  4. The Sims 4 Vanhemmuus Game Packillä. Kutsu perhe koolle. Meillä on isoja asioita keskusteltavana koko perheen kesken. Miksi niin? No, tänään meillä on ilo esitellä The Sims™ 4 Vanhemmuus Game Pack*, joka julkaistaan maailmanlaajuisesti PC:lle ja Macille Origin™-palvelussa 30. toukokuuta 2017.

http://www.alien-bommel.com/wordpress/2017/05/30/hvad-er-nyt-i-the-sims-4-foraeldre-game-pack/

4 reaktioner på ”The Sims 4 Forældre Game Pack!

Kommentarer inaktiverade.