EA og Maxis brug din hjælpe vælge genstande og tøj til en ny Stuff Pack

Kære simmerefolk! Så er det tid til næste runde af afstemningerne om den kommende Stuff Pack, som bliver lavet i samarbejde mellem Maxis og alle jer. Hvis det er første gang, du hører om projektet, så kan jeg fortælle, at det blev annonceret i april, og du kan læse meget mere om det i blogindlægget fra dengang.

Vores grafikere har tydeligvis haft meget travlt, og snart kommer resten af holdet bag den nye Stuff Pack virkelig på arbejde. Afstemningen om funktioner d. 23 juni er lige om hjørnet, så vi skal til at holde brainstorming-møder og skrive korte designbeskrivelser. I mellemtiden opfordrer vi jer alle til at deltage i SimGuruGrahams diskussioner på forummerne. Derfor, husk disse vigtige datoer:

•   Afstemning om tøj og genstande (18.-21. maj): I får mulighed for at se de illustrationer, vi har lavet til pakken, og jeres favoritter vil hjælpe os med at vælge, hvilke genstande og hvad for noget tøj, der kommer med i pakken.

•   Afstemning om funktioner (23.-26. juni): Vælg den eller de funktioner, I helst vil se i pakken.

•   Afstemning om pakkens ikon (Efterår): Vi præsenterer en række forslag, og I skal være med til at vælge det billede, der kommer på forsiden af pakken, og som vises i spilkataloget.

•   Afstemning om titel (Efterår): Vælg den titel, der bedst opsummerer stemningen og indholdet i pakken.