Hvordan skifter jeg mellem integreret chipsætgrafik og dedikeret grafikkort på MacOS

De nyere store Macbook Pro-modeller har to grafikkort. Der ville ikke være en af de integrerede chipsæt til de mindre grafik arbejde. Så er der den dedikerede grafikkort til krævende applikationer såsom eksempel til spil.

Som du skifter til denne tilstand. Tag et kig under Systemindstillinger ▶️ Energibesparelser.

Hvis du vil bruge det større grafikkort permanent, skal du fjerne krogen. Bemærk: batteri livstid forkortes med denne indstllinger.

Udgivet af

Liz

Liz

Hobbies: Photography, Painting, Nature and everything about Aliens ? Feel free and visit my Medical Blog aswell.

En tanke om “Hvordan skifter jeg mellem integreret chipsætgrafik og dedikeret grafikkort på MacOS”

  1. Wie wechsle ich zwischen der integrierten Chipsatz-Grafik und dedizierter Grafikkarte auf MacOS

    Die neueren größeren Mac Modellen haben 2 Grafikkarten. Da wäre einmal der integrierte Chipsatz für die kleineren arbeiten. Dann die dedizierte Grafikkarte für anspruchsvolle Anwendungen wie z.b für Spiele.

    Wie wechselt ihr zu diesem Modus. Dazu müsst öffnet ihr die Systemeinstellungen, dann geht ihr unter die Energieoption. Ihr könnt den Haken entfernen, wenn ihr immer die größere Karte nehmen wollt. Bedenke aber, diese Einstellung verkürzt die Lebensdauer euere Batterie. Bei jedem Neustart müsst ihr diese Einstellung neu setzen.

Der er lukket for kommentarer.