Hjælp med at vælge en titel til fællesskabets en ny Stuff Pack

I dag skal I stemme om fire gennemtjekkede titelnavne. Disse titler har gennemgået præcis samme grundige udvælgelsesproces som vores andre pakker. Det hele starter med at producerne og nogle af folkene fra marketingholdet finder på en masse ideer. Derefter finder vi frem til vores favoritter. Når vi har clearet listen hos vores interne forretningsgrupper, tager vi kontakt til EA-holdene i de forskellige lande rundt omkring i verden, hvor The Sims bliver solgt. De hjælper os med at gennemføre et sidste tjek, så vi kan sikre os, at oversættelserne matcher den originale idé med titlen, og at de ikke skaber uventede kulturelle eller sproglige problemer.

Vi har allerede gennemført ovenstående proces og har fundet frem til fire potentielle navne til denne Stuff Pack. Alle lande har godkendt valgene. Nu mangler vi bare at høre din mening:

Afstemningen slutter d. 8/9 2017 kl. 19.
https://www.surveymonkey.com/r/PackTitleVote