Ny opdatering er ude: Nye funktioner, ny butik

We’ve got a few exciting updates for you. Starting at level 10, you’ll occasionally receive a Surprising Choice where your Sims will be faced with a dilemma. Help your Sims decide between useful benefits and hilarious consequences. At level 9, you can begin speeding up events with cupcakes. Finally, at level 16, check out the updated Heirlooms section of the Store, including the free Family Chest.

Från nivå 10 kommer du ibland att få göra ett överraskande val där dina simmar stöter på ett dilemma. Hjälp dina simmar att välja mellan användbara fördelar och skojiga konsekvenser. På nivå 9 kan du börja göra saker snabbare med hjälp av muffins. Och på nivå 16 kan du kolla in den uppdaterade släktklenodavdelningen i butiken, inklusive familjekistan (som inte kostar något). Tack för att du spelar!