Att leva kändisliv med The Sims™4

Styr dina simmar på den oförutsägbara vägen mot berömmelse, bygg upp deras stjärnstatus i en skådespelarkarriär och gör dem till A-kändisar.

En av de mest spännande aspekterna i detta expansion pack är den nya världen! Säg hej till Del Sol Valley, där superkändisar, wannabes och allt däremellan bor. Det finns två bostadsområden: Mirage Park på slätten, med sina överkomliga bostäder. The Pinnacles, högt upp på kullarna, lämpligt för de rika och berömda. Och din sim har en park, nattklubb och andra grymma lokaler. Men det är inte alla simmar som kommer in. Vissa av lokalerna har gästlistor som inte alla simmar finns med på. Men med lite tur kan man ju övertyga vakten att släppa in en. Annars är det bara att ta det med gott mod. Ju mer känd man blir, desto lättare är det att slinka in på de mest exklusiva festerna.

The Sims™ 4 Kändisliv Expansion Pack* släpps den16 november 2018 till PC och Mac

Förboka här