The Sims 4 venner på konsol er ude nu

Opret klubber med unikke interesser, personligheder og stil, hvor du bestemmer reglerne. Få nye venner og lev livet på konsol.

Hold rytmen og danse amok

Simmerne kan allerede danse i The Sims 4, men med den nye færdighed i The Sims 4 Nye venner bliver det endnu vildere. Simmerne bliver naturligvis bedre og bedre til at danse, når de stiger i niveau. De får adgang til nye dansetrin, og på de højeste niveauer lærer de at lave en ilddans rundt om bålet. Det nye dansegulv giver også simmerne mulighed for at prale med deres dansetrin og igangsætte dansekonkurrencer. Når simmerne er med i en gruppe, kan du ovenikøbet starte en gruppedans og imponere forbipasserende med jeres synkroniserede dansetrin. Det er selvfølgelig ikke alle simmere, der har rytme i kroppen.

Læs mere

Publicerat av

Liz

Liz

Hobbies: Photography, Painting, Nature and everything about Aliens ? Feel free and visit my Medical Blog aswell.